Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Eventi

Već tradicionalno svake godine u Marbera Resortu održavaju se razna događanja.  

Adria spring trail

Pozivamo sve fanove istraživanja prirode da nam se pridruže u travnju i zajedno s trail timovima iz Hrvatske i okolice krenu otkrivati prirodne ljepote sjevernog dijela otoka Krka.
Ovaj festival sporta spoj je natjecanja i dobre zabave za sve sudionike i njihovu pratnju i zasigurno je izvrstan izgovor za bijeg iz gradske vreve u rano proljeće.

FesTra - Festival tradicije

Ove godine mjesec svibanj rezerviran je za festival tradicije na otoku Krku. Da bi goste upoznali s lokalnom tradicijom i običajima na otoku Krku, prezentirati ćemo nekoliko lokalnih običaja i vještina sa elementima tradicijskog života. Gosti će moći upoznati jedinstvene običaje i svetkovine koji se još njeguju u narodu kroz ukusne gastronomske specijalitete, narodnu nošnju te izradu lokalnih suvenira, a također će moći uživati u lokalnim plesovima i glazbi.
Termini festivala: 10. - 12.05., 17. - 19.05. i 24. - 26.05.

Festival leda

Festival leda u lipnju donosi osvježavajuću priču u tople ljetne dane. Očekuju nas radionice izrade ledenih skulptura i posebne ponude rashlađenih koktela! Više informacija stiže uskoro! 

Festival sladoleda na Krku

Sredinom mjeseca srpnja u Marbera resortu održava se jedinstveni obiteljski događaj - festival sladoleda! Bogata ponuda sladoleda i slastica. Mađioničari, ulični akrobati, face-painting, koncert, kreativne radionice za djecu i obitelj!
Vidimo se!

Najomiljenija ljetna slastica u Njivicama ima i vlastiti festival. Kreativne radionice, animacija za djecu, večernji koncerti te neizostavni mnogobrojni ukusni okusi sladoleda i slastica čine Festival sladoleda u Njivicama naprosto neodoljivim.

Rapsodija vatrometa

Rapsodija vatrometa jedinstveno je glazbeno i svjetlosno iskustvo prepuno šarenih efekata na bistrome, noćnom nebu. Rapsodija se održavala u Njivicama zadnjih 7 godina početkom lipnja i ujedno je obilježavala pozdrav ljetu i uvod u bogatu ljetnu ponudu događanja. Tijekom ovog višednevnog događanja gosti su uživali u šarolikoj ponudi koktela, radionica, koncerata i naravno vatrometa.
vrh stranice