Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Istražite sami

Hrvatska je jedna od trenutno najpopularnijih destinacija na svijetu, a turisti diljem svijeta posjećuju je upravo radi raznovrsnosti ponude koju nudi. Čiste plaže i kristalno plavo more samo su dio posebnosti koju Hrvatska pruža svojim posjetiteljima. Kako bi posjetitelji dobili što kvalitetniji dojam ponude koju Hrvatska nudi, Marbera Resort kreirala je posebne ponude za one pustolovnog duha.

Plitvička jezera

Odvažite se posjetiti najstariji i najveći nacionalni park Republike Hrvatske, Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 8. travnja 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26. listopada 1979. godine, upisom na UNESCO-vu Listu svjetske baštine. Posjet Plitvičkim jezerima odvesti će vas u čaroliju prirode koja se ne zaboravlja lako

Izlet Tajana

Ukrcajte se na brod Tajana gdje će Vas ugodni domaćin dočekati domaćom rakijom te u pratnji galebova zapolovite prema otocima Rabu i Pagu. Prva stanica na ovom putovanju je višestruki dobitnik priznanja za najbolje turističko mjesto na Jadranu grad Rab - biser srednjovjekovne arhitekture. Prepoznatljiv izgled grada Raba čine njegova 4 zvonika koji mu daju izgled jedrenjaka sa četiri jarbola. Nakon šetnje Rabom put Vas dalje vodi prema najsjevernijem dijelu otoka Paga mjestu Lun i Lunjskom masliniku koji je 1963. proglašen botaničkim rezervatom. Ovo je ujedno i najveći maslinik u Hrvatskoj a starost maslina u njemu premašuje i 1500 godina. 

Otok Krk tour

Otok Krk svojom kulturnom i prirodnom raznolikošću već godinama privlači brojne turiste iz Europe i svijeta. Ako ste već ovdje, zašto ga ne biste istražili? Izlet počinje u Omišlju, najsjevernijem naselju otoka Krka koji je poznat po svojoj srednjovjekovnoj strukturi. Osim razgleda grada posjetitelji imaju i priliku degustirati domaću rakiju koja je tradicionalni otočki proizvod. Grad Krk smatra se jednim od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskom. U pratnji lokalnog vodiča prošećite starom gradskom jezgrom kojom dominiraju brojne povijesno-kulturne znamenitosti od kojih je najpoznatija Krčka katedrala Uznesenja Marijina. Izlet završava posjetom šarmantnom gradiću Vrbniku, smještenom na visokoj stijeni s koje se pruža prekrasan pogled na Crikveničku rivijeru. Najpoznatiji je po vrbničkim vinogradima i jednom od najpoznatijih hrvatskih vina Vrbničkoj žlahtini koja se proizvodi u brojnim vinarijama na ovome području. Ovaj hedonistički izlet prava je prilika da uživate u izvornim okusima otoka Krka.

Najam i transferi

Osim brojnih izleta, otok Krk možete otkriti i samostalno. Ukoliko niste u mogućnosti koristiti vlastito prijevozno sredstvo na recepciji Marbera Resorta možete dogovoriti najam

  • automobila
  • skutera, quada, mopeda
  • bicikla ili elekto bicikla
  • čamca ili jet-skija
Trebate li prijevoz? Javite nam se! Rado ćemo za Vas organizirati transfer ili taxi prijevoz udobnim automobilima ili kombijima.
Ako trebate transfer do ili od zražne luke Rijeka, Zagreb, Pula, Zadar ili Split, našim prijevozom pomoći ćemo Vam da izbjegnete gužve, uštedite na vremenu i udobnim prijevozom stignete na željenu destinaciju!
 
vrh stranice