Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Family ponuda

Obitelji koje će svoj odmor odlučiti provesti u sklopu Marbera Resorta ne moraju se brinuti oko prikladnih aktivnosti za svoju djecu. Zabavni sadržaji bit će dostupni za sve dobne skupine, kroz koje će djeci biti omogućen jedinstven i kreativan odmor za pamćenje.

Najpopularnije aktivnosti ovog ljeta za djecu dolaze u obliku aktivnosti koje će ih poticati na međusobnu interakciju, razviti komunikacijske vještine s vršnjacima i naučiti nešto zabavno usput!

Campi kids club

Nalazi se u sklopu hotela Beli Kamik, i nudi stručan i kreativan tim animatora čiji je glavni zadatak dobro se zabaviti sa vašim mališanima. Bilo da se radi o plesu, pjevanju, sadnji biljaka, plivanju ili jednostavnom druženju s djecom, Campi kids club ostvariti će sve želje mališanima i priuštiti odmor iz snova.

Maskota

Marbera Resort ponosi se svojom maskotom Campi – veselom pčelicom koja godinama uveseljava odmor mališanima. Campi je ime dobio zahvaljujući talijanskoj riječi campo, što označava malo polje ili njivu. Obožava plivanje i lubenicu, a veseli ga i sadnja biljaka te igranje stolnog tenisa sa mališanima.

Campi Aqua fun

Djeca uvijek žele dobru zabavu i nezaboravne trenutke kojih će se godinama prisjećati. Za ispunjenje svih njihovih želja tu je Campi Aqua Fun, vodeni kompleks smješten na tri točke.

Centralni park sa bazenima nalazi se u sklopu samog kampa i uz njega je smješteno igralište te kafić kako bi cijela obitelj mogla uživati u aktivnostima.

Na moru, uz plažu krije se manji aqua park, a treća točka upravo je sama plaža na kojoj će posjetiteljima biti ponuđene različite zabavne aktivnosti u kojima može uživati čitava obitelj, poput joge, vožnje pedalinama, najma jet-skija ili ležaljki.

Animacija i zabava

Ovaj segment nije samo rezerviran za djecu. Naši animatori pripremili su sadržaj primjeren svim dobnim skupinama, stoga uz dječju animaciju i igre, dostupne će biti aktivnosti i za odrasle. Bilo da se radi o plesnim podukama, učenju novog jezika ili savladavanju osnova tenisa, svaki član obitelji može zadovoljiti svoje želje i sa odmora ponijeti novostečeno iskustvo i poznanstva.

Za sve detalje o programu i aktivnostima obratite se našem ljubaznom osoblju na recepciji Flora Villas Resorta! 

Marbera Family Paket

Preporuka je svakako Marbera Family Paket koji uključuje najbolje od svih usluga za Vašu obitelj! 

INFO & BOOKING

 

 

 

vrh stranice