Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Često postavljana pitanja

Koliko su vile Flora udaljene od mora?

Vile Flora smještene su u mediteranskoj šumi svega 50-100 metara od mora. Uređene plaže sa Plavom zastavom i kristalno čisto more te ponuda brojnih aktivnosti na moru zadovoljit će potrebe svakoga gosta.

Ima li kompleks Flora Green Villas bazen?

Nažalost unutar kompleksa nema bazena. Dječji bazeni se nalaze u kampu Njivice koji je udaljen 150 m od vila, a bazeni su na raspolaganju svim gostima Marbera Resorta.

Jesu li dozvoljeni kućni ljubimci?

Kućni ljubimci dozvoljeni su na upit.

Nalazi li se dječje igralište unutar kompleksa?

U samom kompleksu nalazi se jedno dječje igralište. Jedno dječje igralište nalazi se na plaži ispred samog kompleksa dok se dva dječja igrališta nalaze u kampu Njivice. Za sve male goste našega Resorta organiziran je bogat animacijski program te Campi Kids Club.

Kolika je udaljenost od centra mjesta?

Flora Green Villas od centra mjesta udaljene su oko 500 metara. U samom centru se nalaze trgovina i dvije pekare dok se također trgovina i pekara nalaze u kampu Njivice. 

Koji su sadržaji u ponudi?

Na info deskovima unutar resorta postoji ponuda jednodnevnih i višednevnih izleta za cijelu obitelj. Gostima je na raspolaganju masaža, teretana i beauty centar koji se nalaze u hotelu Beli kamik, teniski tereni, najam bicikala, supova, pedalina, jet-skija, razne vodene atrakcije, te dnevni i večernji animacijski programi za odrasle i djecu. 

vrh stranice