Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Često postavljana pitanja

Gdje se nalazi plaža?

Najbliža plaža je 100m od recepcije. Svi gosti resorta mogu ići na plažu u Kamp Njivice koja je udaljena cca 300m. Tamo je i plaža za pse, na kraju kampa i central park sa bazenom za djecu.

Imate li plažu za pse?

Plaža za pse nalazi se u Kampu Njivice udaljena cca 500m.

Imate li bazen?

Bazena nema, postoji samo mali bazen za djecu u Central Parku.

Imate li ležaljke i suncobrane na plaži, koja je cijena i moraju li se rezervirati?

Na svim plažama postoje ležaljke na plažama, cijena 1 ležaljke je 50 kn/dan, paket 2 ležaljke + suncobran iznosi 100kn/dan. Plaćanje se vrši na plaži, prethodna rezervacija nije potrebna.

Smiju li se ležaljke iz vile nositi na plažu?

Ležaljke koje se nalaze u vili nisu namijenjene za plažu.

Gdje se nalaze pješčane plaže?

U Njivicama su sve plaže šljunčane. Pješčane plaže na otoku Krku: Vela plaža- Baška; Pješčana plaža Pećine- Šilo; Meline, Čižići – Soline.

Gdje se nalaze dućan i pekara?

Manji dućan i pekara nalaze se u centru mjesta, cca 500m od recepcije. Ukoliko Vam treba veći dućan, možete ići u Konzum Omišalj udaljen cca 7km ili Plodine Malinska udaljen cca 4km.

Možemo li platiti u eurima?

U Hrvatskoj je službena valuta kuna te plaćanje gotovinom u eurima nije moguće. Na recepciji hotela Jadran i Beli Kamik te Kampu nalaze se mjenjačnice gdje možete promijeniti eure u kune.

Gdje je najbliži bankomat?

U svim hotelima i u kampu imamo bankomate. Izdaju isključivo novčanice u kunama.

Imate li turističku ambulantu?

U hotelu Jadran od lipnja do listopada nalazi se turistička ambulanta.

Imate li animaciju za djecu i odrasle?

Bogat animacijski program za djecu od 3 do 12 godina i odrasle na raspolaganju Vam je svakim danom osim subote. Raspored aktivnosti možete pogledati na animacijskoj ploči ili na recepciji.

Koji je password za WiFi?

Bežični internet dostupan je u svim dijelovima apartmanskog naselja. Potrebno je pronaći bežičnu mrežu Flora WiFi te se spojiti na nju; password nije potreban.

Imate li bicikla za najam?

Unajmljivanje bicikla moguće je na pola ili cijeli dan. Želite li se rekreirati dok ste na odmoru, obratite se osoblju na recepciji hotela Jadran ili Beli Kamik koje će Vam rado pomoći.

Imate li praonicu rublja?

Usluga pranja rublja Vam je na raspolaganju u kampu Njivice po važećem cjeniku. Za sve ostale informacije obratite se osoblju recepcije kampa. Također, usluga pranja Vam je dostupna i u hotelu Beli Kamik uz prethodnu najavu i po važećem cjeniku. Molimo Vas da rublje stavite u vrećicu koju možete podignuti na recepciji Flora Green Villas. Usluga kemijske čistionice nije dostupna u Njivice Resortu.

Nudite li uslugu glačanja odjeće?

Ukoliko Vam zatreba glačalo, molimo Vas da se obratite osoblju na recepciji.

Koliko često se mijenjaju ručnici i posteljina?

Boravak 3-7 noći - 1 x čišćenje i promjena posteljine Boravak 7-10 noći - 2 x čišćenje i promjena posteljine Boravak 10 i više noći – minimalno 3 x čišćenje i promjena posteljine Za sva dodatna čišćenja naplaćuje se naknada od 250,00kn

Nudite li uslugu polupansiona, doručka ili večere?

U našim hotelima nudimo mogućnost doručka (60kn/osobi), večere (110kn/osobi) ili polupansiona (160kn/osobi). Plaćanje se vrši na recepciji hotela. Doručak se poslužuje 7-9:30, večera 19-21.

Imaju li vile pogled na more?

Vile nemaju direktan pogleda na more.

Što sadržava kuhinja?

Kuhinja je opremljena frižiderom, mikrovalnom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, pločom za kuhanje, 3 lonca i 2 tave, kuhinjskim priborom, setom tanjura (duboki, plitki, desertni), setom pribora za jelo, noževima na stalku, čašama na stalku, čašama za vodu/sok i šalicama.

Gdje se nalazi igralište za djecu?

Najbliže igralište nalazi se u samom objektu. U Central parku u kampu nalazi se Central park caffe bar, veliko dječje igralište kao i poligon za vježbanje te veliki dječji bazen s toboganom.

Gdje se nalazi teretana?

U sklopu hotela Beli Kamik nudimo Vam mogućnost korištenja sadržaja za tjelovježbu. Za više informacija o fitness centru, obratite se recepciji Hotel Beli Kamik.

Nudite li uslugu frizera i masaže?

U sklopu hotela Beli Kamik nalazi se frizerski salon i salon za masažu. Za sve informacije obratite se recepciji hotela. Također nudimo mogućnost masaže u udobnosti Vaše vile te se za rezervaciju termina obratite recepciji Marbera Flora Green Villas.

vrh stranice