Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Istražite sami

Pustolovnog ste duha i želite još bolje upoznati kraj u kojem ljetujete? Pomoći ćemo vam u tome uz naše posebne ponude!

Plitvička jezera

Najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park s razlogom spada među najljepše prirodne znamenitosti Europe i tijekom čitave godine privlači velik broj posjetitelja iz svih krajeva svijeta. Poput pravog raja na zemlji, šesnaest jezera i jezeraca kristalne modrozelene boje nižu se jedno ispod drugog, spojeni brojnim kaskadama i slapovima te ogrnuti gustom šumom i netaknutom prirodom iznimno bogate faune. Ono što je priroda gradila tisućama godina vrijedi upoznati izbliza, stoga su, pored organiziranog obilaska turističkim vlakićima, za najbolji doživljaj jedinstvene ljepote ovog područja na raspolaganju kilometarske šetnice povezane drvenim mostićima.

Izlet brodom na otoke Rab i Pag

Ljubiteljima kulturno-povijesne baštine i kristalno čistog mora preporučamo izlet brodom prema Rabu i Pagu. Otok Rab je poput velike otvorene izložbe, pun vrijednih arheoloških lokaliteta. Prepoznatljivu vizuru starog grada, bisera srednjovjekovne arhitekture, čine četiri zvonika s kojima Rab nalikuje jedrenjaku s četiri jarbola. Slijedi posjet Lunu na sjeveru otoka Paga, najpoznatijem po tisućljetnim maslinama u fascinantnom Lunjskom masliniku, koji broji oko 80 000 stabala. Neke od ovih maslina, divlje i srasle s kamenom, spadaju među najstarije na svijetu! Svakako sa sobom uzmite kupaći kostim, kremu za sunčanje, kapu i fotoaparat!

Izlet po otoku Krku

Krk je otok s dugom turističkom tradicijom, vrijedan potpunog upoznavanja. Krenimo s Omišljem, gradom bogate kulturno-arhitektonske baštine kojeg se često s pravom naziva i gradom-spomenikom. Povijest grada seže u ilirsko doba, poznat je kao važno središte glagoljaštva, ali i Castri musculi (od lat. Ad musculi - mjesto školjaka). Krčki knezovi Frankopani upravo su ovdje izgradili jedan od svoja četiri kaštela u 15. stoljeću. Grad Krk bio je urbano središte otoka i prije 3000 godina, te je svakako jedan od najstarijih hrvatskih gradova, koji je očuvao svoju baštinu i danas je ponosno predstavlja gostima. Izlet završava posjetom Vrbniku i kraju nadaleko poznatom po nepreglednim vinogradima u kojima nastaje jedno od najpoznatijih hrvatskih vina, vrbnička žlahtina. Teško je riječima opisati arhitekturu malih, isprepletenih uličica ovog opjevanog mjesta smještenog na visokoj litici iznad mora, otkud puca nevjerojatan pogled na crikveničko-vinodolsku rivijeru. U Vrbnik se dolazi uživati u izvornim okusima Krka, uz dobru kapljicu domaćeg vina i rakije.

Najam i transferi

Otok Krk možete otkriti i samostalno. Isplanirajte svoj izlet, a ukoliko niste u mogućnosti koristiti vlastito prijevozno sredstvo, na recepciji dogovorite najam:

  • automobila
  • skutera, quada, mopeda
  • bicikla ili elektro bicikla
  • čamca ili jet-skija
Trebate li prijevoz, dogovorit ćemo za vas transfer ili taksi prijevoz automobilima ili kombijem.

Trebate li transfer od ili do zračne luke Rijeka, Pula, Zagreb, Zadar ili Split, pomoći ćemo vam da izbjegnete gužve, uštedite na vremenu i udobnim prijevozom stignete na željenu destinaciju.
 
vrh stranice