Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

O projektu

Smješten u ribarskom naselju Njivice na otoku Krku, nalazi se renomirani resort Flora Green Villas. 80 vila proteže se kroz 44000m2 okruženih kvarnerskom krškom šumom, pružajući idealnu kombinaciju privatnosti, istraživanja prirode, avanture i relaksacije.

Arhitektonski studio SKROZ odlučio je iskoristiti gusti šumoviti okoliš koji okružuje resort na način da su interijer i eksterijer povezali dinamikom prostora. Unutar bungalova nalaze se ilustracije svjetski poznatog ilustratora Danijela Žeželja, čiji su radovi objavljeni u Marvelu i New York Timesu.

Posjetitelji su u mogućnosti birati između 4 tipa bungalova, te odabrati onaj koji zadovoljava njihove potrebe. Pružajući širok raspon usluga za sve posjetitelje, resort Flora Green Villas pruža jedinstven odmor iza čije kvalitete stoji mladi kadar, educiran po pitanju najnovijih trendova u svijetu turizma te spreman da gostima resorta pruži najbolju moguću uslugu.

Flora tako svojim posjetiteljima nudi dječji klub, teretanu, edukacijske šetnje, organizaciju evenata, školu tenisa za djecu i odrasle, tematske večeri i brojna ostala događaja koja će se odvijati unutar resorta.

Blaga mediteranska klima, uz čiste i uredne plaže koje krasi Plava zastava, raznolikost i dostupnost sadržaja te besplatan Internet koji je rasprostranjen kroz cijeli resort pružiti će novu razinu opuštenosti i ležernosti odmora za svaki tip posjetitelja.

vrh stranice