Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Sadržaji

Obiteljski sadržaji

U Campi Kids Clubu u sklopu hotela Beli Kamik krenite u potragu za skrivenim blagom, zaigrajte stolni tenis ili mini golf, pokažite svoje plesne i pjevačke vještine u mini discu ili sadite biljke. Uživajte zajedno sa svojom djecom ili ih prepustite našem kreativnom timu animatora koji će se pobrinuti da im osmijesi ne silaze s lica.

Activities Team programme

Za sve one koji ne mogu bez mora, tu je vodeni kompleks Campi Aqua Fun na tri lokacije. U sklopu Kampa Njivice pronađite središnji park s dječjim bazenom, pored plaže na raspolaganju vam je manji aqua park, dok vam se na samoj plaži nude aktivnosti poput vožnje pedalinama, najam jet-skija i ležaljki te vježbe joge.

Za sve željne rekreacije nezaobilazno mjesto je naš teniski centar u kojem možete savladati osnove tenisa. Ako ste već dobri u igri, prijavite se na naš teniski turnir!

Zdrav duh i tijelo

Zaboravite s nama na stres i zamornu svakodnevicu, ispunite se novom energijom, krenite u nove izazove vedriji i zdraviji!

Prepustite se opuštajućim mirisi i zvukovima mora i šume koje okružuju naše vile. Iskoristite svoje vrijeme za duge relaksirajuće šetnje uz more kojima jačate svoj duh i tijelo.

Uživajte u masaži vrhunskih masera u cabani na samoj plaži. Opustite se u našoj Relax zoni u izoliranom dijelu Kampa Njivice - idealnom mjestu za meditaciju, vježbanje joge ili nesmetano uživanje u dobroj knjizi.

Ako pak želite otpustiti višak energije, na raspolaganju vam stoji potpuno opremljena teretana u sklopu hotela Beli Kamik.

Gastro ponuda

Uživanje u autohtonim jelima, neizostavan je dio potpunog turističkog iskustva. Zato vam kroz našu gastro ponudu želimo približiti ono ponajbolje od Krka i Kvarnera.

Svježa riba i morski plodovi, raznovrsno voće i povrće uz neizostavni dodatak maslinovog ulja, temelji su ovdašnje gastronomije. Raznolika jela od domaćeg tijesta, poput šurlica, makaruna i njoka, svakodnevna su hrana otočana. Posebno je na cijeni slasna krčka janjetina, koja svoj aromatičan miris i okus duguje činjenici da ovce pasu raznoliko bilje na otvorenom. Među izvornim krčkim jelima posebno mjesto ima presnac ili presnec - slastica od ovčjeg sira.

Spomenimo i to kako u pripremi naših specijaliteta koristimo začine i dodatke koji se uzgajaju na samom otoku, poput ružmarina, češnjaka, lovora, maslina, rajčica...

Svakako isprobajte neke od ovih primamljivih domaćih delicija za vrijeme boravka na Krku. U našoj pizzeriji Bukaleta, smještenoj uz samo more i s dvije terase u hladu primorskog hrasta, uživajte u najboljoj pizzi na otoku. Za isprobavanje lokalnih vina ili pak uživanje u koktelima preporučujemo posjet lounge barovima Plava Terasa, Jadran i Cabana bar & more.

vrh stranice