Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Sadržaji

Kako zamišljate hedonizam? Predstavlja li to za vas blizinu mora, osjećaj povezanosti s prirodom zahvaljujući gustoj šumi, čistoću zraka i prostora koji vas okružuje ili pak luksuzno opremljeno mjesto u kojem boravite? Zamišljate li hedonizam kao kombinaciju svih gore navedenih stavki, na pravom ste mjestu!

Marbera Resort na otoku Krku nastao je s ciljem da posjetiteljima pruži autentični hedonistički doživljaj odmora. Na prostoru od 44000m2 skriva se 80 dizajnerski projektiranih vila čiji je glavni zadatak pružiti posjetiteljima neograničen osjećaj slobodne i neometanog odmora. Gusta kvarnerska šuma koja se proteže kroz cijeli resort udahnuti će u vas osjećaj mira i spokojnosti, a neposredna blizina Jadranskog mora i renomiranih plaža koje nose Plavu zastavu, omogućiti će ljetovanje za pamćenje.

Otok Krk poznat je kao otok Plavih zastava. Naime, na sveukupno 15 plaža ponosno se vijore Plave zastave kao najbolji dokaz čistoće mora i obale te postignutih standarda kvalitete usluga. Zahvaljujući izvanrednim prirodnim elementima, koji okružuju Marbera Resort, posjetiteljima je omogućen jedinstven tip odmora, prilagođen potrebama različitih profila.

Svjesni smo kako živimo u stresnom dobu koje nam ostavlja jako malo kvalitetnog vremena za aktivan rad na stvarima i aktivnostima koje nas čine sretnima. Mnogima od nas idealan odmor predstavlja bijeg od svakodnevnice i užurbane rutine na Suncem obasjanu destinaciju.

Marbera Resort svojim će posjetiteljima pružiti taj željeni bijeg od svakodnevnice, a pomno razrađenim sadržajem omogućiti će svim dobnim skupinama neometan odmor, zabavu, relaksaciju i vrijeme da se posvete poboljšanju kvalitete vlastitog života.

Posjetitelji će tako moći uživati u brojnim uslugama koje će im biti dostupne u svako doba dana kroz cijeli resort.

vrh stranice