Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Ville Flora

Filozofija ovog resorta temeljena je upravo na kvaliteti odmora koje je dostupno svima. Najvažnija komponenta leži upravo u smještajnim objektima. Njihova kvaliteta i predanost detaljima oduvijek igraju glavnu ulogu u zadovoljstvu posjetitelja.

Marbera Flora Green Villas predstavljaju inovativan pristup kvalitetnom odmoru, s dozom luksuza prihvatljivog svima. Potpis ovih dizajnerskih vila nosi arhitektonski studio SKROZ, koji je na najbolji način povezao interijer i eksterijer prostora, zadržavajući privatnost spavaćih prostora te stvarajući intiman odnos sa prirodom koja ga okružuje.

Marbera Resort ponosi se jedinstvenošću koncepta koja je razvijena upravo radi postizanja maksimalne kvalitete smještaja, spojene sa prirodnim elementima koji ne postoje nigdje drugdje.

Posebnost vila odlikuje se u oblikovanju funkcijski različitih sadržaja kućica – prostora za boravak i prostora za spavanje, koji imaju sasvim suprotan karakter. Privatni prostor je introvertiran, rezerviran za odmor i odvojenost, uz prozore i otvore na fasadi koji „kadriraju“ neposrednu okolinu, donoseći šumsku atmosferu u interijer.

S druge strane, javni prostor objekata – dnevnog boravka, kuhinje i blagovanja, otvoren je i u direktnom doticaju s vanjskim prostorom, putem velikog broja staklenih površina, prozora, prostrane terase i drvene pergole koja natkriva prijelazni prostor boravka na otvorenom.

Kapaciteti vila se razlikuju, što ih čini idealnim rješenjem za različite skupine posjetitelja. Parovi će tako najviše uživati u intimnim Lilium vilama, obitelji će idealno rješenje pronaći u vilama Salvia i Pinus, dok su za veće grupe i obitelji stvorene vile Olea.

 

REZERVIRAJ SADA

vrh stranice