Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Ville Flora

Naselje Marbera Flora Green Villas, koje se nalazi u sklopu Njivice Resorta, poželilo je dobrodošlicu svojim prvim gostima 2018. Tu se, na 44 000 četvornih metara, smjestilo 80 vila različitih kapaciteta spremnih primiti sve one željne opuštanja u društvu najdražih.

Tražite romantičan odmor u dvoje? Vodite cijelu obitelj ili pak veće društvo? U našem ćete naselju lako pronaći vilu koja će u potpunosti odgovarati vašim željama i potrebama.

Vile Lilium najbolje će odgovarati parovima, vile Salvia i Pinus kreirane su kako bi zadovoljile sve potrebe obitelji, dok su vile Olea namijenjene većim grupama i obiteljima.

Jedinstvena lokacija i spoj modernog dizajna s prekrasnim prirodnim okruženjem, samo su neke od posebnosti naših vila. Njihove staklene površine i prostrane terase osiguravaju pregršt svjetla i zraka u dnevnom boravku, kuhinji i blagovaonici, dok se u spavaćim prostorima pazilo na osjećaj intimnosti i neometani noćni odmor.

No mi znamo kako je za odmor potrebno nešto više od moderno uređenog smještaja, zato smo pazili da svaki vaš trenutak bude ispunjen užitkom.

Napunite baterije na nekoj od obližnjih plaža s Plavom zastavom. Provedite opuštajuće trenutke u šetnji prirodom. Krenite u istraživanje Krka biciklom. Razgibajte se na teniskim terenima ili naučite veslati stojećki. Uživajte u najboljoj pizzi na otoku u Pizzeriji Bukaleta na samoj obali.

Na raspolaganju su vam i dječji klub, tematske večeri, koktel partyji i brojna druga događanja.

Imate li kućnog ljubimca, nema potrebe da za vrijeme odmora budete razdvojeni. Slobodno ga dovedite sa sobom, naselje Marbera Flora Green Villas je “pet friendly”!

 

REZERVIRAJ SADA

 
vrh stranice