Online booking

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Wellbeing

Shakespeare je slavno napisao: "Što je u imenu?" Odgovor je puno. Riječi, i kako su mobilizirane, znače puno. Većina od nas vjerojatno je koristila riječi "wellness" i "well-being" u istom kontekstu, no nismo razmišljali o tome postoji li (ili bi trebala biti) razlika.

Marbera Resort svojim posjetiteljima omogućiti će pravo well-being iskustvo, jer što je odmor za tijelo ako ne možemo postići odmor za dušu? Unutar resorta posjetiteljima će biti dostupni oblici aktivnosti u sklopu kojih će se postići kompletan odmor na psihičkoj i fizičkoj razini te doprinjeti na razvoju većeg stupnja sreće i zadovoljstva kod svakog posjetitelja.

Nikad više u povijesti nije postojao veći naglasak na poboljšanju kvalitete života i općenitog stupnja sreće koje ljudi osjećaju u svakodnevnom životu. Iako wellness u svojoj suštini služi za kvalitetu zdravlja, u Marbera Resortu podjednako smo fokusirani na kvalitetu unutarnjeg zadovoljstva.

Bilo da se radi o odlascima na masaže kod vrhunski masažera, u teretanu na ispuštanje viška energije, odlasku na duge šetnje uz more ili pak boravljenje u Relax zoni resorta, svaki pojedinac će imati priliku doživjeti potpuni odmor točno kako je zamislio. Upravo kompletno, istinsko zadovoljstvo posjetitelja predstavlja primarni cilj osoblja Marbera Resorta, koje je na raspolaganju posjetiteljima 24/7.

vrh stranice